Sako S20 Hunter

kr. 16.499,00 inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Sako S20 er et mesterstykke fra Sako!
Denne model er med Hunter skæftet som har thumbhole pistolgreb og er designet til at give det optimale greb i de intense jagtsituationer.

Riflen som er modulopbygget kan sammensættes så den passer til næsten alt og både fornemmelsen af og præcisionen i denne riffel er enestående. Samtidigt kan du vælge imellem masser af tilbehør så riflen kommer til at passe præcist til dine ønsker!

  • Nogle af de vigtigste ting:
  • Fuld chassisriffel
  • Justerbart skæfte – i både længde og højde.
  • Standard eller 2-punktsaftræk
  • Justerbart aftræk
  • Masser af tilbehør til personlig tilpasning
  • Pibe i bruneret stål eller med ceracote

Du kan læse og se mere om disse unikke features herunder.

S20 fås også i en Precision model med andet skæfte.

Vælg variant herunder

*Lokal afhentning i butikken på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV er ALTID gratis.

• Ammunition: Kræver fremsendelse af gyldigt jagttegn og billede ID Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 599,-

• Haglgeværer: Kræver fremsendelse af gyldigt jagttegn og billede ID. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 399,-

• Rifler: Kræver fremsendelse af riffeltilladelse. Du søger riffeltilladelse efter køb af riflen på politi.dk, vi fremsender alle informationer du skal bruge til ansøgning. Når du har modtaget din tilladelse, fremsender du denne til os - hvorefter vi sender riflen til dig. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 399,-

• Signal- og Dummyskydere: Kræver fremsendelse af gyldigt jagttegn, billede ID og tilladelse. Du søger tilladelse efter køb på politi.dk, vi fremsender alle informationer du skal bruge til ansøgning. Når du har modtaget din tilladelse, fremsender du denne til os - hvorefter vi sender varen til dig. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 399,-

• Luftvåben 5,5mm og over: Kræver fremsendelse af gyldigt jagttegn og billede ID. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 399,-

• Lyddæmpere: Fremsend riffeltilladelse med tilsvarende riffelkaliber. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 250,-

• Nat/Thermisk Optik: Kræver fremsendelse af gyldigt jagttegn, billede ID og våbentilladelse. Pris for levering i Danmark til brofaste adresser: 250,-

Vi benytter Dansk Våbentransport til levering af farliggods, de vil levere til kantsten og ringer til dig minimum 30 minutter før ankomst. Du skal være tilstede fysisk på leveringsadressen på det aftalte tidspunkt og have de relevante tilladelser/jagttegn på dig.

Som nævnt tidligere skal alle dokumenter sendes til Kundeservice@odensejagt.dk, hvis du er i tvivl kan du altid fange os på 70 300 170.

Læs mere

Sako S20 skæftevalg

Sako S20 kan leveres med to forskellige skæfter: Precision eller Hunter. Du kan selvfølgelig også anskaffe begge skæfter og så nemt og hurtigt skifte imellem disse afhængigt af hvad der passer bedst til det du skal bruge riflen til.

Sako S20 Tactical Precision Riffel Skæfte

Dette skæfte er i særdeleshed tiltænkt præcisionskytter. Skæftet er derfor født med 4 M-Lok i skæftet. Dette gør det nemt og hurtigt at montere ekstra udstyr som f.eks. lygte, kamera, ekstra støtte, bipod eller andet til skæftet. Præcisionsskæftet til Sako S20 er justerbart i længden ved hjælp af spacere som isættes i mellem bagkappe og selve skæftet. Skæftet har ydermere indstillelig kindpude og det er klargjort til QD remme som hurtigt og let kan både monteres og afmonteres.

Sako S20 Hunter Riffel Skæfte

Dette skæfte er udviklet til jagt! Thumbhole og pistolgreb giver et fantastisk og hurtigt greb og det kan være medvirkende til at give den sidste præcision i et intenst øjeblik. Den justerbare kindpude sikrer at du kan indstille din riffel så dit øje og dit okular i sigtekikkerten er på linie uden du skal flytte hovedet på skæftet. Længden på Sako S20 Hunter skæftet kan justeres i længden ved hjælp af spacere som let indsættes i mellem bagkappe og selve skæftet. Skæftet  er klargjort til QD remme som hurtigt og let kan både monteres og afmonteres.

  

Sako S20 Chassis riffel

Ligegyldigt om du vælger Precision eller Hunter skæftet til din Sako S20 får du en fuld chassisriffel. Kernen er riflen er en gennemgående kontruktion i flyaluminium som giver riflen en ekstremt robust og stiv kerne og det giver øget præcision. Sako S20 leveres med en 5 skuds MOA garanti!!
Alt tilbehør som f.eks. kikkertmotage, udstyr i M-Lok og magasin sidder direkte i dette chassis og giver dermed en samlet enhed, som efterfølgende pakkes ind i det valgte skæfte.

  

Sako S20 piben

Sako S20 har en koldhamret pibe som kan leveres i bruneret stål eller med ceratcote, som giver ekstra beskyttelse.
Alle Sako S20 er testet af Sako inden de forlader fabrikken. Dette gøres for at sikre at den enkelte riffel lever op til 5 skuds MOA garantien. 5 skud på 100 meter og maksimalt 2,9 cm spredning i disse. Sako anbefaler (selvfølgelig) Sako ammunition til deres rifler og tester udelukkende med dette. Vi forhandler et bredt udvalg af Sako ammunition og du er altid velkommen hvis du har spørgsmål. Vi ligger midt på Fyn og kun 1-2 minutter fra motorvejsafkørsel 52 Odense SV.

Sako S20 Justerbart aftræk

Sako S20 aftrækket er en lille genistreg i sig selv!
Når du anskaffer riflen kan du vælge imellem standard eller 2-punktsaftræk og herefter kan aftrækket indstillet i vægt fra 1-2 kilo og placeringen kan ændres helt op til 7mm. Aftrækket har også fået indbygget en ekstra sikring som gør at riflen ikke kan gå af hvis den tabes.

Yderligere information

Stand*

Riffelkaliber

Våbentype

Optik

Uden

Skæfte

Gevind

Magasin

Aftræk

,

Pibe

,

Varenummer 200820199161
Varenummer 2104141348332
Varenummer 2104141328866
Varenummer 2104141351871