- 28%

Gamo Black Maxxim IGT Mach1 4,5mm

kr. 2.299,00 inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Gamo Black Maxim er udstyret med Gamo’s 33mm Mach 1 cylinder og det giver ekstra kraft. Udgangshastigheden er 335 m/s med almindelige hagl og 420 m/s med PBA hagl.

Våbenet er udstyret med hele pakken:

  • IGT Mach 1 cylinder for ekstra kraft
  • Lyddæmpende og rekylreducerende Whisper pibe
  • Justerbart aftræk (CAT)
  • Rekyldæmpende bagkappe (SWA)
  • RRR som forlænger din sigtekikkerts levetid.

Alle disse teknologier, som du kan læse mere om nedenstående, gør at våbenet er ekstremt præcist, meget kraftfuldt og samtidigt utroligt behageligt at skyde med,

Få på lager

GAMO IGT MACH1

Da Gamo’s IGT system kom på markedet for 8-10 år siden var de det revolution I forhold til almindelige knækvåben. Betjeningen er den samme, men i stedet for at spænde en fjeder fyldes et trykkammer med luft. Resultatet er dette er slående:

  • Højere hastighed
  • Mere ensartet tryk og dermed større præcision
  • Mindre slitage

MACH 1 udgaven af IGT-systemet er en videreudvikling. Den største forskel er kammerets diameter som i Mach1 er forøget til 33mm – dette giver væsentligt større tryk og dermed endnu højere hastighed.

GAMO CAT (Custom Action Trigger) – Justerbart aftræk

Gamo’s CAT system er let og enkelt at bruge. Du kan nu indstille dit aftræk på to niveau’er så det passer præcist til dig. Resultatet af dette er bedre og mere præcis skydning.

GAMO SWA (Shock Wave Absorber) – Rekyldæmpende bagkappe

Gamo’s SWA system ligger I bagkappen på dit Gamo våben. Det er et helt enkelt system hvor du – uden værktøj kan fjerne op til tre gummiindsatser og derved mindske rekylen i dit våben med op til 74%. Dette vil øge din præcision.

RRR (Recoil Reducing Rail)

Luftvåben kan være utroligt hårde ved sigtekikkerter og da vores luftvåben i løbet af de seneste 15-20 år er blevet meget kraftigere har Gamo introduceret en rekyldæmper til kikkertmontagen. Dette lille og meget enkle system forlænger levetiden på din kikkert da en væsentlig del af energien absorberes ved skudafgivelse.

Yderligere information

Våbentype

Luftvåben Kaliber

4,5mm

Udgangshastighed

Ladesystem

Vægt

Totallængde

Varenummer 517823