FX Impact M3

kr. 15.999,00 inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

FX Impact definerer, hvad et moderne luftgevær kan være – et gevær uden grænser.

Et gevær, der udvikler sig for at presse grænserne for, hvad komprimeret luft kan opnå. Impact M3 definerer endnu engang denne høje standard med banebrydende fremskridt, opgraderinger og et enkelt urokkelig fokus på at skabe det mest avancerede, mest præcise og mest kapable luftgevær, du nogensinde vil opleve.

Forbedringen inden for M3 begynder med dens dobbelte regulatorer. Den første regulator forreducerer lufttrykket i forberedelse til den anden regulator. Dette giver mindre stress på den 2. regulator og opnår en mere konstant udgangstryk med færre standardafvigelser.

FX Power Plenum 720 er den nye energikilde til Impact M3. Denne større diameter plenum og dens 72cc volumen af komprimeret luft giver både den præcise mængde luft og den kraft, der er nødvendig for at propel projektilet. Dette nye plenum fungerer i samarbejde med M3’s porting og ventiler for at levere den bedste kraft og effektivitet tilgængelig.

En af de mest betydelige opgraderinger til Impact M3 er brugergrænsefladen til geværet: Quick Tune System. Dette værktøjsfri system omfatter alt, hvad en skytte kunne bruge til at finjustere deres geværs nøjagtighed, hvilket giver ubegrænsede muligheder. Juster lufttrykket, som geværet bruger via de dobbelte regulatorer, hvor længe ventilen er åben med den forreste ventiljusteringsenhed, og juster nu styrken af hammeren med de helt redesignede mikro- og makro-kraftjusteringer. Den bageste makro-krafthjul er et 16-trins krafthjul, der justerer hammerens styrke i intervaller på 5-15 FPS (afhængigt af kaliber og reg tryk). Dette fungerer i samspil med Micro Fine Justering. Dette finjusterer hammerens styrke i utrolig små intervaller på kun 1-2 fps med hvert klik af løbsvalsen, alt ved dine fingerspidser. Kombinationen af disse er uovertruffen i luftgeværverdenen!

Vælg variant herunder

Yderligere information

Våbentype

Luftvåben Kaliber

4,5mm

Udgangshastighed

Ladesystem

Varenummer 15374620