Blaser CDC

Fra: kr. 779,00 inkl. moms

For mere end 30 år siden introducerede Barnes, i dag en af verdens anerkendte producenter af projektiler, et “blyfrit” jagtprojektil på markedet fremstillet af kobber. Formålet med denne udvikling var at levere et projektil med konstante, gode deformeringsegenskaber og samtidig forbedrede ballistiske værdier.

Baseret på disse erfaringer har Blaser nu udviklet et helt nyt kobberprojektil. Blaser CDC-projektilet (Controlled Deformation Copper) kombinerer de krævede egenskaber, såsom bedste præcision på optimal vis. CDC-projektilet er specifikt beregnet til let til mediumvægtigt vildt og opfylder dermed præcist jægernes krav i Centraleuropa. For at sikre den størst mulige kvalitet produceres og lades projektilerne fra Barnes af Norma.

Massen af Blaser CDC-projektilet er bevidst kun lidt reduceret i forhold til andre “blyfri” projektiler. Derved sikres de fremragende deformeringsegenskaber for CDC-projektiler over en meget bred afstand og hastighedsområde.

På grund af den opretholdte høje projektilvægt opnår CDC-projektiler en maksimal længde, der også giver høj retningsstabilitet i vildtets krop.

Vælg variant herunder

Yderligere information

Riffelkaliber

,

Kuglevægt

Pakning á