Luftvåben

Viser 1–36 af 42 resultater

Luftvåben

Det er blevet meget populært at skyde med luftvåben og årsagerne er mange, men først og fremmest er det en sjov og hyggelig aktivitet som både børn og voksne kan deltage i uden at der skal bruges astronomiske beløb. Samtidigt foregår det udendørs og uden brug af computere, telefoner eller andre skærme og samværet omkring skydning får dermed en anden karakter end mange andre fritidssysler i disse tider ☺

Vi har en stor afdeling for luftvåben hos Odense Jagt & Fritid og vores uddannede personale står klar til at rådgive både i forhold til valg af selve våbenet, men også når det kommer til valg af hagl, skydemål og andet tilbehør, der gør oplevelsen med skydningen både bedre og sjovere.

På denne hjemmeside kan du finde en stor del af vores udvalg, men vi vil altid anbefale at du kommer ind i butikken og ser de forskellige modeller inden du foretager dit endelige valg. Du er også mere end velkommen hvis du blot ønsker lidt rådgivning og vejledning i valg af det rigtige luftvåben. Vi ligger 1-2 minutter fra motorvejsafkørsel 52 Odense SV – lige midt på Fyn. Kig ind og få en snak om mulighederne og måske et godt råd – også selvom du ”kun” er ved at overveje mulighederne.