SKYDEBANEN ER ÅBEN

Danmarks mindst tekniske skydebane!

Indskydning af riffel på Fyn.

Skydebanen

Vi har konstrueret vores skydebane med et klart mål for øje - at eliminere enhver form for fejl og enhver tvivlsom faktor.

Vi anvender traditionelle materialer som papirskiver, meterrør, sand og gummigranulat som kuglefang, da vi ved, at dette altid fungerer.

Vores skydebane er blevet anlagt og afprøvet i henhold til alle de nødvendige standarder og procedurer.

Du har mulighed for at skyde både stående og siddende med en bred vifte af våben, herunder håndvåben, salonvåben og jagtrifler. Vi har ingen begrænsninger på kaliber på vores 100m baner.

Vores skydebane består af:

• 2x100m riffelbaner

• 1x 10, 15, 20 eller 25m variabel pistol, salonriffel eller luftvåbensskydebane.

Du booker tid på vores via vores bookingsystem på www.fynsskydebane.dk eller i butikken.
Tryk på knappen herunder og du bliver ført direkte til tidsbestilling på www.fynsskydebane.dk.

Book tid

"Danmarks mindst tekniske skydebane"

2 x 100m baner og en variabel skydebane

2 x 100m baner

Vi har to riffelbaner på 100 meter, som er specielt designet til indskydning af rifler. Banerne er indrettet så du både kan skyde stående over skydestok, eller siddende ved et bord med fast anlæg i en skydebænk.

På begge baner er skydeskiverne lavet af papir og er lette at rotere ved blot at dreje på en knap, der er placeret ved standpladsen.

Kuglefanget på disse baner består af 2 meter sand, 10 mm stål og 20 cm beton, og efter dette er der masser af jord for at sikre banen på alle mulige måder. Skyderørene har en indvendig diameter på 100 cm, hvilket eliminerer enhver spekulation om tryk, ballistik og projektilpåvirkning.

Vi har testet dette med mere end 10 forskellige rifler i forskellige kalibre, og vi er så sikre på banens kvalitet, at vi tør at tilbyde 6 flasker god rødvin til den, der kan påvise afvigelser mellem vores skydebane og en udendørs skydebane.

For at gøre det nemt at se dine træfpunkter, har vi opstillet kameraer ved skydeskiverne, så du kan se dine skud på en skærm ved standpladsen.

Begge baner har ingen begrænsning på kaliber, så du kan skyde med alt fra 17hmr til store tunge magnumkalibre.

Variabel skydebane

På vores variable skydebane er der mulighed for at skyde på afstandene 10, 15, 20 og 25 meter.

Til styring af skydeskiven anvender vi et kabeltrækssystem. Efter du har fastgjort skydeskiven, skal du blot trykke på knappen, der svarer til den ønskede skydeafstand.

Både stående og siddende skydning med både rifle, revolver og pistol er godkendt på denne bane. Banen er især velegnet til indskydning af salon- og luftvåben.

Pistolentusiaster kan prøve deres våben både stående og siddende på banen.

Kuglefanget består af 80cm gummigranulat, 10mm stål og 20 cm beton og derefter er der rigeligt med jord.

Skyderørets diameter er på 100 cm.

Priser & tilvalg

Du finder herunder en prisliste for baneleje og indskydning.

Leje af skydebane

Hvis du ønsker at benytte vores skydebaner, så kan du købe følgende tidsintervaller:

12 minutter = 100,-

60 minutter = 350,-

Indskydning af riffel

Vi tilbyder også at indskyde din riffel for dig, du skal blot komme forbi med den.

Pris for indskydning = 500,-

Vi har også en side omhandlende indskydning og alle aspekter i indskydningen af en riffel - læs mere ved at trykke på knappen herunder:

Indskydning af riffel

I vores butik har vi vores eget våbenværksted, hvor vi kan udføre næsten alle typer af reparationer på håndvåben, luftvåben, haglgeværer og rifler.

Hvis du oplever problemer under indskydning på vores baner, så er hjælpen lige rundt om hjørnet.

Flere af vores medarbejdere kan hjælpe med justeringer og indskydning, men hvis det kræver en større reparation, klarer vi det på vores værksted.

Så alt du skal gøre, er at ringe til os på det nedenstående nummer for at booke tid på banen.

Du booker tid på vores via vores bookingsystem på www.fynsskydebane.dk eller i butikken. Tryk på knappen herunder og du bliver ført direkte til tidsbestilling på www.fynsskydebane.dk.

Book tid

Opførsel af skydebanerne

Arbejdet med de tre skydebaner blev påbegyndt efter forhåndsgodkendelse fra politiet i sommeren 2021. De to 100 meter baner blev anlagt parallelt og strækker hen under hjørnet på Jem & Fix. Den variable bane ender ved den første indkørsel til parkeringspladsen på Magnoliavej.

For at anlægge banerne blev størstedelen af parkeringspladsen gravet op. Hullerne til 100 meter banerne var 100 meter lange, 3 meter dybe og 10 meter brede, og mængden af jord, der skulle fjernes, var stor!

Da vi ønskede papirskiver på banerne, blev selve skiveanlægget designet og bygget i samarbejde med lokale håndværkere.

1400m2 Jagt og Fritid

Vi har egen fastansat bøssemager i værkstedet og samarbejder med andre som er mere specialiserede end os. Eksempelvis sender vi altid bruneringsopgaver ud af huset og ligeledes rådfører vi os med specialister indenfor skæftearbejde hvis en specialopgave kræver maskiner eller ekspertise vi ikke har i huset.

Vi ved hvad vi kan og hvad vi er gode til og ligeså vigtigt også hvad vi skal søge ekspertbistand til.

 

Vores 1400 m2 store butik i Odense SV har alt hvad du skal bruge hvad enten du går på jagt, fisker eller bare godt kan lide at være i og bruge naturen, men først og fremmest har vi tid til vores kunder – også selvom der ikke skal handles.

Så kig endelig forbi butikken – kaffen er varm 🙂

...og så ligger vi kun ét minut fra afkørsel 52.