Swarovski

Viser alle 28 resultater

HISTORIEN OM SWAROVSKI

I 1895 opfandt Daniel Swarovski verdens første elektriske slibemaskine til smykkesten og etablerede herefter Swarovski som familieejet virksomhed i provinsen Tyrol. Siden da har Swarovski udvidet med flere forretningsområder og i dag forsyner virksomhederne i Swarovski-gruppen verden med krystalprodukter, polerede smykkesten og, slibe- og skæreværktøjer og – vigtigst for os – sportsoptik i verdensklasse. Alle produkter fra Swarovski har det til fælles at udgangspunktet Swarovskis enorme produktions- og tekniske viden inden for håndtering, bearbejdning og forædling af glas.

 

FØRSTE HÅNDKIKKERT FRA SWAROVSKI

Wilhelm Swarovski, som var søn af Daniel Swarovski, blev født i 1918 og allerede i hans unge år var han en ivrig amatørastronom og med den deraf følgende interesse for teleskoper og kikkerter.

Med hans specielle adgang til maskiner og råvarer, der blev brugt til produktion af smykkesten lykkedes det ham at udvikle en ny forarbejdningsteknik og slibeproces som han anvendte til at producere sin første håndkikkert med.

I 1949 grundlagde Vilhelm Swarovski Swarovski Optik AG i Tyrol og siden da han Swarovski produceret optik i verdensklasse til glæde for jægere, ornitologer og andre kikkertbrugere. Hans første serieproducerede var Swarovski Habicht som stadig er en af de mest lysstærke kikkerter på markedet – denne model produceres stadig og du kan se den hos os.

I dag producerer Swarovski en lang række forskellige håndkikkerter:

 

SWAROVSKI NL PURE

Kikkerten fås i tre modeller 8×42, 10×42 og 12×42.

NL Pure blev lanceret i 2020 og er Swarovski nye topmodel inden for håndkikkerter. NL Pure har nyt kikkerthus med forbedret ergonomi og mulighed for montering af pandestøtte. Den anden store nyhed i denne model er synsfeltet som er imponerende stort.

Swarovski NL Pure kan bruges af alle, der ønsker sig en absolut top håndkikkert og specielt ornitologer eller andre der bruger kikkert i lang tid ad gangen vil blive glade for muligheden for at montere en pandestøtte.

 

SWAROVSKI EL

Swarovski EL fås i tre størrelse med enten 32mm, 42mm eller 50mm objektiv og med forstørrelse fra 8x til 12x. Der findes dermed udgaver til både fuglekikkeri, gåture i skoven, natjagt og alt andet hvor en kikkert er rar at have med.

Swarovski EL er, sammen med den nye Swarovski NL pure, det ypperste Swarovski kan producere indenfor håndkikkerter. Kikkerten har al Swarowski teknologi og viden indbygget og den er gennemført fantastisk at bruge.

 

SWAROVSKI SLC

SLC håndkikkerterne kommer i 3 udgaver – alle med 56mm objektiv og med enten 8x, 10x eller 15x forstørrelse.

Tidligere fandtes SLC og i 42mm, men disse udgik i 2020. Såfremt du leder efter en kikkert i denne kvalitet og prisniveau bør du tage et kig på Kahles Helia S.

Swarovski SLC har altid været ekstremt populær blandt ornitologer, jægere og andre naturbrugere fordi prisen er mere acceptabel end ved Swarovski EL og NL Pure.

På Fyn har vi hos Odense Jagt & Fritid har vi fast Swarovski SLC på hylderne. Vi ligger kun 2 minutter fra motorvejen så kig endelig forbi hvis du alligevel kører over Fyn.

 

SWAROVSKI HABICHT

Dette var den første kikkert Swarovski lancerede og den produceres fortsat. Takket være Porro-prismerne og Swarovskis ekstreme glaskvalitet er Swarovski Habicht fortsat en af de absolut mest lysstærke kikkerter på markedet. Da konstruktionen samtidigt er ekstremt holdbar bruges Habicht af både militær, sejlere og jægere. Samtidigt er der mange der synes at det retro-agtige udseende er specielt flot.

Kikkerten fås i fem modeller og med 7x, 8x eller 10x forstørrelse – specielt modellerne med 7x forørrelse er utroligt velegnede til sejlere og mange mener at Habict er den bedste søkikkert, der er på markedet.

 

SWAROVSKI CL COMPANION

CL Companion fås med både 8x og 10x forstørrelse og kun 30mm objektiv.

Størrelsen gør at vægten er holdt nede og kikkerten er nem at have med, så det er en utroligt dejlig turkikkert. CL Companion bruges af både ornitologer, jægere og andre naturbrugere og det er en fantastisk kikkert i naturen.

CL Companion får med mange muligheder i både taske og rem valg og ligeledes fås kikkerten i 3 forskellige farver.

Midt på Fyn og kun 2 minutter fra motorvejen kan du se CL Companion hos os i Odense Jagt & Fritid

 

SWAROVSKI CL POCKET

Swarovski CL Pocket kan bruges af alle! Den er sammenklappelig og fylder ingenting i lommen så ønsker du dig en god kikkert som samtidigt er let at have med bør du kigge nærmere på Swarovski CL Pocket. På trods af størrelsen er der ikke gået på kompromis med Swarovski kvaliteter indenfor glas, slibning og coating.

Sammenklappelig håndkikkert med 25mm objektiv som findes i 8x og 10x forstørrelse.

Hvis du er på vej over Fyn eller måske endda i Odense så har vi fast CL Pocket i sortiment hvis du ønsker at se den i virkeligheden.

 

SWAROVSKI EL RANGE TA

Swarovski EL Range TA kom på markedet I 2021 og ere n videreudvikling af den gamle EL Range. Kikkerten er forbedret på adskillige områder: Optikken er optimeret så den optisk er fuldt på højde med EL serien. Afstandsmåleren er forfinet så den rækker længere og er mere præcis. Der er nu indbygget ballistisk beregning så du i kikkerten kan se hvor mange klik du skal give sigtekikkerten for at den passer til den målte afstand.

EL Range er en fantastisk kikkert til jagt. Elektronikken giver tryghed i forhold til skudafvikling og optikkens suveræne skarphed og klarhed hjælper med at spotte dyrene.

Håndkikkerten kommer i enten 8x eller 10x forstørrelse og med 42mm objektiv.

Hos Odense Jagt & Fritid – lige midt på Fyn og kun 2 min. Fra motorvejen – har vi fast Swarovski EL range i butikken.

 

SWAROVSKI dG

Swarovski dG kom på markedet i 2020. Det specielle ved dG er at den via en app kan identificere pattedyr og fugle. Kikkerten fås kun i 8×25

 

SIGTEKIKKERTER FRA SWAROVSKI

Swarovski Optik lancerede den første sigtekikkert i 1959.

I 2007 blev Z6-sigtekikkerten med 6x zoom lanceret og den modtog straks stor international anerkendelse blandt skytter og jægere. I 2016 lancerede Swarovski serien Z8 som har 8 x zoom.

 

SWAROVSKI Z8i

Z8i sigtekikkerten er genial til både jagt og baneskydning og med 6 forskellige modeller dækker den alle områder af skydning på både bane og jagt. Z8i hører til den absolutte top når det handler om sigtekikkerter og både tilbehørspakker og valgmuligheder inden for sigte og montage er store.

Vi forhandler dem hos Odense Jagt & Fritid lige midt på Fyn og kun 2 minutter fra motorvejen.

 

SWAROVSKI Z6i

Z6i kommer i 5 forskellige modeller og dækker bredt så der er modeller til både drivjagt, pürchjagt og natjagt.

Kikkerten er ikke helt så fleksibel som storebror Z8i og blandt andet kliktårn skal monteres fra fabrikken – til gengæld er prisen også noget lavere.

Vi har altid Swarovski Z6i i skabet hos Odense Jagt og Fritid – så hvis du ønsker at se og holde en så kig ind til os lige midt på Fyn og kun 2 minutter fra motorvejen.

 

SWAROVSKI dS Gen II

Swarovski dS Gen II blev lanceret i 2021 og er en forbedret udgave af generation I.

Der er et optisk og elektronisk mesterstykke og sigtekikkerten kan som følge af indbygget afstandsmåler, barometer og termometer meget præcist indstille sigtepunktet ved tryk på en knap.

Kikkerten fås kun i 5×25 og kan hjælpe jægere til en mere sikker skudafgivelse.

 

SWAROVSKI X5i

Swarovski X5i er udviklet til skytter eller jægere, der skal skyde langt – rigtig langt!

 

SWAROVSKI Z5(i)

Swarovski Z5i kommer i tre modeller, som alle er med tommerør og produceret med fokus på at holde vægten nede. De er yderst velegnede til mindre våben og til jægeren eller skytten, der skal bevæge sig over lange afstande og bære sit våben i lang tid.

 

SWAROVSKI Z3

Z3i er som Z5i født med tommerør så de er både lette og slanke. Z3 er en fantastisk kikkert – specielt til salonrifler og våben der skal slæbes langt.

Z3i kommer i tre modeller.

 

SWAROVSKI HOS ODENSE JAGT & FRITID

Hos Odense Jagt & Fritid har vi i mange år haft et tæt samarbejde med Swarovski. Vi har flere medarbejdere, der er efteruddannet hos Swarovski i Østrig og vi forsøger altid at have et godt udvalg af både deres håndkikkerter og sigtekikkerter i butikken.

Så overvejer du at anskaffe dig en fantastisk håndkikkert så kig ind til os: Vi ligger i Odense – lige midt på Fyn – kun 2 minutter fra motorvejen.