Redolfi

Redolfi Armi blev født som en over-og-under og side om side fabrik i 1950’erne takket være.

I 1950’erne startede Arturo Redolfi som lærling på Lorenzotti og Faverzani værkstedet i Brescia. Det var i løbet af denne periode, at han var lærte det nødvendige for i 1960’erne at kunne starte eget værksted, med produktion af dobbeltløbede haglgeværer, i Manerbio, også i provinsen Brescia. Produktionen omfattede over og under geværer, men frem for alt side-by-side haglgeværer fremstillet med både Anson & Deeley og Holland & Holland sidelåse.

De første Redolfi Armi jagtriffler blev hovedsageligt solgt til lokale kunder, men med den stigende efterspørgsel og efter hans søn Rodolfo’s indtræden i forretningen steg både produktion og efterspørgsel og herefter blev Redolfi’s rifler solgt i hele Italien og dele af Europa. Det var dog først i firserne, at produktionen af den riffel de fleste forbinder Redolfi med begyndte: Express-riflen. Denne dobbeltriffel blev produceret både som over-og-under udtrykker og side-by-side haglgeværer og blev lavet i mange forskellige kalibre og kvaliteter – lige fra den enkleste til dem med finere og mere bearbejdet stål og træ. Da Mauro Redolfis, i 90’erne, indtrådte i familievirksomheden, blev detailsalget af artikler til jagt, fiskeri, skydning og indsamling yderligere tilføjet.

Redolfi-RA Sport blev grundlagt i 2001 som den tredje forretningsfilial af virksomheden Redolfi Armi. Denne afdelinge importerer og eksporterer våben og tilbehør til både jagt- og sportsskydning. I årenes løb har RA formået at etablere sig i sektoren som en vigtig distributør takket være sit omfattende og varierede produktkatalog. Det tilbyder genstande til enhver form for jagt: fra tilbehør såsom bjergsække, kasser, rengøringsprodukter, kikkerter, til våben som haglgeværer, over-under, Kipplauf og rifler og meget mere. Der er også en bred vifte af produkter dedikeret til personligt forsvar og sportsverdenen: Optik, banerifler, skydebænke, taktiske rygsække, hylstre og meget mere.

Redolfi-firmaet har derfor i mere end 50 år tilbudt alt, hvad en våbenentusiast har brug for. Dette var og er muligt i dag takket være Redolfi-familien og dens samarbejdspartneres store lidenskab for området, den kontinuerlige søgning efter de bedste produkter og et enormt fokus på kunden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.