Redolfi

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Redolfi Armi blev født som en over-og-under og side om side fabrik i 1950’erne takket være.

I 1950’erne startede Arturo Redolfi som lærling på Lorenzotti og Faverzani værkstedet i Brescia. Det var i løbet af denne periode, at han var lærte det nødvendige for i 1960’erne at kunne starte eget værksted, med produktion af dobbeltløbede haglgeværer, i Manerbio, også i provinsen Brescia. Produktionen omfattede over og under geværer, men frem for alt side-by-side haglgeværer fremstillet med både Anson & Deeley og Holland & Holland sidelåse.

De første Redolfi Armi jagtriffler blev hovedsageligt solgt til lokale kunder, men med den stigende efterspørgsel og efter hans søn Rodolfo’s indtræden i forretningen steg både produktion og efterspørgsel og herefter blev Redolfi’s rifler solgt i hele Italien og dele af Europa. Det var dog først i firserne, at produktionen af den riffel de fleste forbinder Redolfi med begyndte: Express-riflen. Denne dobbeltriffel blev produceret både som over-og-under udtrykker og side-by-side haglgeværer og blev lavet i mange forskellige kalibre og kvaliteter – lige fra den enkleste til dem med finere og mere bearbejdet stål og træ. Da Mauro Redolfis, i 90’erne, indtrådte i familievirksomheden, blev detailsalget af artikler til jagt, fiskeri, skydning og indsamling yderligere tilføjet.

Redolfi-RA Sport blev grundlagt i 2001 som den tredje forretningsfilial af virksomheden Redolfi Armi. Denne afdelinge importerer og eksporterer våben og tilbehør til både jagt- og sportsskydning. I årenes løb har RA formået at etablere sig i sektoren som en vigtig distributør takket være sit omfattende og varierede produktkatalog. Det tilbyder genstande til enhver form for jagt: fra tilbehør såsom bjergsække, kasser, rengøringsprodukter, kikkerter, til våben som haglgeværer, over-under, Kipplauf og rifler og meget mere. Der er også en bred vifte af produkter dedikeret til personligt forsvar og sportsverdenen: Optik, banerifler, skydebænke, taktiske rygsække, hylstre og meget mere.

Redolfi-firmaet har derfor i mere end 50 år tilbudt alt, hvad en våbenentusiast har brug for. Dette var og er muligt i dag takket være Redolfi-familien og dens samarbejdspartneres store lidenskab for området, den kontinuerlige søgning efter de bedste produkter og et enormt fokus på kunden.